Producten Beleefdenatuur.nuFotosafari met de ecokar


Wat: Een  fotosafari met de ecokar excursie door de onverwachte woeste natuur van de Oostvaardersplassen. We gaan op zoek naar de grote grazers, maar ook het klein wild en de flora laten we niet onberoerd. We genieten van de schier eindeloze landschappen. Een ongeloofelijke ervaring, een safari door de enige wildernis die Nederland rijk is. Als fotograaf voert u de "regie" ik stop waar u dat wilt zal de ecokar op de meest ideale posities manoevreren.  Ik  fotografeer zelf graag en weet wat de fotograaf graag wenst, daarnaast ken ik het gedrag van de dieren goed , zodat ik kan anticiperen op het gedrag. Ga mee voor het ultieme oergevoel

Wie:    maximaal 10/11 i.v.m. vervoer statieven en fototassen 

Tijd:   vanaf mei tm half oktober

Hoe:   We vervoeren ons met de  Ecokar van Staatsbosbeheer.

Tijd:   2 uur

Optie  € 45,- per persoon  minimale leeftijd 15 jaar, inclusief drankje en hapje.


Ecokarsafari 


Wat: Een ecokar excursie door de onverwachte woeste natuur van de Oostvaardersplassen. We gaan op zoek naar de grote grazers, maar ook het klein wild en de flora laten we niet onberoerd. We genieten van de schier eindeloze landschappen. Een ongeloofelijke ervaring, een safari door de enige wildernis die Nederland rijk is. Ga mee voor het ultieme oergevoel

Wie:    maximaal 20

Tijd:   eind september/ begin oktober

Hoe:   We vervoeren ons met de  Ecokar van Staatsbosbeheer.

Tijd:   2 uur

Optie  € 37,50 per persoon ( bij minimaal 10 personen bij minder aangepaste geldt een aangepaste  prijs.) minimale leeftijd 6 jaar, inclusief drankje en hapje.


Wandelsafari Voorjaar:


Wat:  Voorjaarswandeling door het prachtige “Kromslootpark” te Almere aan de A-6. April is een voorjaarsmaand, de knoppen lopen uit, lammetjes zijn geboren, katjes aan de bomen en de eerste blaadjes komen uit en het gras is mooi jong en fris. De vogels zoeken een partner en fluiten alsof hun leven er van af hangt.  Kikkers laten hun kikkerdril achter. Kortom een tijd die barst van de activiteit in de natuur. Het Kromslootpark is prachtig park met een natuurlijke uitstraling

Wie:   voor individuelen en groepen.

Tijd:   april 2013, datum later te bepalen.

Hoe:   met eigen vervoer naar parkeerplaats bij het Zilverstrand. Vandaar uit start de wandeling via het fietspad en dan lopen we via de verschillende paden en bruggetjes weer helemaal rond naar de parkeerplaats
Duur:  1,5 – 2 uur

Prijs:   € 7,50 per persoon kinderen € 4,50 ( bij minimaal 10 personen bij minder aangepaste prijs.)

Groep:  € 75,-

Bronstsafari najaar.


Wat:   In het najaar barst de bronst van de edelherten weer in alle hevigheid los. Het meest kenmerkende is  het burlen, maar de dieren maken een heel ritueel door :, ze gaan een roedel vormen met de hindes, de hindes worden beslagen, er vinden gevechten plaats. Kortom een waar schouwspel die de moeite waard is!
Wie:    maximaal 20

Tijd:   eind september/ begin oktober

Hoe:    optie èèn: een  bronstsafari met de ecokar door de Oostvaardersplassen.   Onderweg stoppen we voor een drankje en een hapje.
          optie twee: een wandelsafari door de Driehoek te Lelystad. Waar we gaan luisteren naar het burlen en genieten van het natuurschoon om ons heen. Tijdens de hoogbronst kunnen we vanaf de de uitkijkhut de Zeearend het schouwspel van de bronst gadeslaan. In de zeearend zal er tijd zijn voor een versnapering en een drankje.

Tijd:   2 uur

Optie 1 :  € 45,- per persoon ( bij minimaal 10 personen bij minder aangepaste           prijs.) minimale leeftijd 6 jaar, inclusief drankje en hapje.

Optie 2: € 7,50 ( bij minimaal 10 personen anders aangepaste prijs) bij aanvang van de   wandeling een kopje koffie of thee met koek. In de hut “de Zeearend” een “sundowner”( = borreltje)   bij middag/ avond wandeling. Minimale leeftijd 6 jaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten