zaterdag 3 november 2012

Wandelworkshops Spiritevent

Morgenmiddag, zondag 4 november a.s. ben ik gevraagd om wandel/natuur workshops te organiseren voor het Spiritevent. Spirit is het maandblad voor de protestantse gemeente te Almere. Het evenement wordt geopend door burgemeester Annemarie Jorritsma van de gemeente Almere. Er zijn maar liefst 12 verschillende workshops waaraan je kan deelnemen. Van fotografie tot aan zang en van discussie tot aan de wandel/natuurworkshops.

Wat ga ik doen.: in de 55 minuten die de workshop duurt zal ik de mensen meenemen vanaf het kerkgebouw "De Goede Rede" richting het strand. Aldaar aangekomen maak ik mensen bewust van hun omgeving, de vegetatie en de kenmerken van dit seizoen. Het doel van de wandeling is een klein bosje iets verder op gelegen aan de rand van het strand.
Daar gaan we in op het thema "verbinding". Je hebt verbinding tussen mensen, maar je kunt je ook je verbonden voelen met de natuur en je omgeving. In dat bosje gaan we opzoek naar de vele korstmossen in het gebiedje. Wat dat te maken heeft met het thema "verbinding" ga ik u daar allemaal uitleggen.

Graag zie ik u morgenmiddag tijdens de workshop